Voor wie?

Ben jij die ondernemer die dagelijks bezig is met z’n klanten en z’n business? Maar zie jij heel veel potentie als je je product ook via andere kanalen gaat aanbieden?

Maar je hebt nog geen business coach in de arm, of virtual assistent omdat je nog niet goed helder hebt hoe je het wilt aanpakken? Of omdat je wel een business coach wilt, maar je wilt ook dat deze (technisch) implementeert?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wat kan ik zoal voor je betekenen?

  • Zoek jij al een tijdje een partner om mee samen te werken die vooral het technische gedeelte voor de rekening neemt?
  • Heb je heldere ideeën, maar loopt je hoofd over voor de uitvoering?
  • Zoek je iemand die je kan adviseren en helpen implementeren op het gebied van bijvoorbeeld; eboeken (‘schrijf deze in 1 dag), het maken van opleidingsomgeving, het neerzetten van een webinar of online training, het kopiëren van je website voor verschillende doelgroepen (+ bijbehorende producten),  het inrichten van funnels …. maar wil je nog wel vooral kijken wat bij jou en je product past?

Vergoeding

Ik werk anders dan anderen: bij mij begint de teller niet te lopen op het moment dat we afspreken.

Nee, ik houd van samenwerken. Dit betekent dat ik ga investeren (in uitvoering) en jij in ideeën en input. Samen tillen we dit dan naar een hoger niveau zodat het gaat werken.

Pas wanneer het goed loopt en helder is wat gedaan moet worden om de doelstelling te halen, dan kan bijvoorbeeld het werk uit handen worden gegeven aan een VA. Of marketing specialist. Of ik kan dan werk doen.

In overleg doen we dat.

En daar gaan we afspraken over maken.

Dus bijvoorbeeld een uitgestelde vergoeding. Of een percentage van nieuwe klanten. Dat gaat in overleg, wat voor ons beiden goed voelt.

Technisch business coaching

Ik ben Ivette, al jaren business consultant in de ICT bij organisaties. Mijn achtergrond is HTS. Dus ik werk vaak aan verbeteringen van het digitaliseren van werkprocessen.

Daarnaast sinds een jaar of 3 voor mezelf begonnen. Ik adviseer vrouwen om zich niet te laten leiden door hun onzekerheid. Dat doe ik onder andere door een training te geven in een opleidingsomgeving.

Ik heb zoveel geleerd in deze online wereld, dat ik graag ook anderen hiermee help.

Waar ik zie dat ondernemers tegen de techniek op zien, heb ik dit al lang onderzocht, of weet hoe het werkt. Of ik ga dat uitzoeken.

Daarnaast ben ik productief, denk snel en zie veel mogelijkheden.

Mijn missie om ondernemers een stap verder te helpen. Dat jij je kunt richten op waar jij goed in bent, en ik op waar ik goed in ben.

Zo hoef je je niet met de lastige techniek bezig te houden.

En kan je helpen ook nog om te kijken naar eventuele (belemmerende) overtuigingen. Zodat je verder kunt dan je ooit gedacht had.

DSC_0156

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het voor jou, Ivette?

Ik werk voor 1 of 2 klanten per keer. Dus ik ondersteun niet heel veel klanten. Ik kies een partner die goed bij me past.

En ik zet me in voor je!

Mijn doelstelling en passie is juist om te kijken wat bij jou past. Welke kanalen, welke klanten. En ik weet van alles net genoeg om te kijken of het goed werkt. Bijv een campagne op facebook. Blijkt dit te werken, dan kun je, om dit te professionaliseren, een VA inhuren, die dat nog verder optimaliseert. Maar van de basis weet ik meer dan genoeg af.

Het gaat vooral om het opzetten van proeftuintjes om te kijken wat vooral wel werkt.

Ivette, wat kun je allemaal?

In de loop van de jaren heb ik zoveel geleerd. En bij alles wilde ik dat het schaalbaar was. Dus niet bijv een website kopen, of een opleidingomgeving waarbij je maandelijks een fee betaalt, maar juist dat het betaalbaar blijft.

Wat ik kan? Bijvoorbeeld: maken websites, opzetten, inrichten en implementeren opleidingomgeving (gekoppeld aan betaalsysteem), funnels inrichten en opzetten in je mailsysteem, mailsysteem inrichten, webinars maken, inrichten webinarsoftware, facebook advertentie opzetten, producten opzetten (ebook, blogs, vlogs) en nog veel meer.

Voor wie is het geschikt?

Je hebt passie, maar niet de tijd of nog de plannen concreet genoeg om een VA of business coach in te huren. Of je zoekt een business coach die ook implementeert, maar dan met andere tarieven.

En je wilt graag samenwerken, omdat je liever in een team werkt dan alleen.

Verder ben je (zeker) niet perfectionistisch, je houdt van iets proberen. Ook als het eindproduct nog niet 100% is.

En je hebt een lopende business of je hebt zo’n geweldig idee maar het is te groot om in je uppie op te pakken.

Wel wil je zelf blijven bepalen wat je doet. Je kunt goed feedback ontvangen en geven. En je houdt van efficiënt werken.

Hoeveel tijd kost me dit?

Het kost tijd samen om te kijken waar je heen wilt. En afstemming. Reken toch al snel op (vooral in het begin) een paar uur per week.

Dus het is niet zo dat je een opdracht geeft en dat is het! Dit concept is gebaseerd op samenwerking.

Het lijkt me wel wat, wat moet ik doen?

Ik krijg best veel aanvragen, want dit is een heel aantrekkelijk aanbod natuurlijk.

Wat voor mij het best werk, is dat je me een email stuurt met daarin minimaal:

  • Wie je bent en wat je doet
  • Waar je staat qua business en waar je heen wilt
  • Hoe lang je hulp nodig denkt te hebben (bijv totaal 2 weken of 6 maanden)
  • Waar je vooral tegenaan loopt
  • En praktische info als bijv je website en telefoonnummer

Ik zal je mail lezen en kom daar snel op terug.

i.bakker@hccnet.nl