Want de schokkende feiten zijn dat veel vrouwen...
 • zich gemiddeld 4x per dag mislukt en/of minder goed ten opzichte van andere vrouwen voelen. Dit gaat ten koste van hun zelfvertrouwen, zelfwaardering en eigenwaarde
 • het gevoel hebben alsof ze de boot gemist hebben in het leven en geen idee hebben hoe ze van dit waardeloze gevoel af komen
 • het idee hebben dat andere vrouwen om hen heen gelukkig zijn (wat jij ook wil), maar hebben geen idee hoe ze dat voor elkaar gaan krijgen
 • sterk en relaxed overkomen naar de buitenwereld, maar zich thuis leeg voelen en denken dat ze er alleen voor staan
 • zichzelf automatisch op de tweede plek, zetten, waardoor ze continue teleurgesteld worden
 • liever een slechte relatie hebben dan helemaal geen relatie
Wat ik zie, is dat er elke dag situaties gebeuren. Maar veel vrouwen begrijpen vaak niet wat er gebeurt dus het lijkt of een situatie hun overkomt. Dus ze reageren zoals ze automatisch reageren, terwijl ze daar achteraf gefrustreerd over zijn. Terwijl je zoveel feedback krijg van jezelf. Alleen als je niet weet hoe deze feedback te herkennen en wat je hiermee kunt doen, dan geef je als het ware de regie uit handen.
Doe daarom mee met het
"Leef Een Liefdevol Leven" programma
Om juist jezelf daadwerkelijk te kunnen begrijpen zodat je ook jezelf kun zijn, zijn eigenlijk slechts de volgende 6 stappen nodig. Deze stappen komen terug in het programma:
 • 1. Wie ben je?

 • 2. Wat beïnvloedt je?

 • 3. Hoe werkt je brein?

 • 4. Hoe herprogrammeer je je brein?

 • 5. Welke taal beïnvloedt jou?

 • 6. Hoe je groeit in vertrouwen en inspiratie.
 • Je leert stap voor stap de S.T.E.R.K. methode

 • Je leert om duidelijke keuzes voor JEZELF te maken in je leven, zonder je schuldig te voelen naar anderen.

 • Je gaat jezelf op de 1e plaats zetten

 •  Je zult meer vreugde, verdieping, inspiratie en energie ervaren in je leven dan ooit tevoren.

 • Na 8 weken voel je je sterker en kun je je eigen leven liefdevol leiden.
Verandering kost tijd. Dat komt omdat verandering altijd verloopt via 4 fasen, namelijk van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam. Het complete programma duurt 6 maanden. Je zult echter na 8 weken al een enorm grote verandering merken. Ook al is het programma dan nog niet klaar.
Start jouw liefdevolle leven vandaag
JA, IK WIL HIERMEE STARTEN
Uitgelicht: 2x een verdiepingssessie
Over Jouw Persoonlijke Coach, Ivette Bakker
 Toegang Tot Het Programma
Via Jouw Persoonlijke Membership Site
Je krijgt direct toegang tot het programma. Op deze manier kun je altijd dingen terugkijken, als naslag of opfrissing van de materie.

(Hieronder zie je een voorbeeld van de online membership omgeving.)
Investering & Direct Aanmelden
Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, stel deze dan gerust via mail of chat. Ik vind het belangrijk om al je vragen uitgebreid te beantwoorden. Het is immers belangrijk  voor je. Afhankelijk van je vraag krijgt je binnen 1 werkdag een reactie via mail of telefoon.

V: "Hoe kan ik liefde in mijn leven "trainen"?"

A: Vergelijk dit met een marathon. Je moet weten wat je moet doen om deze te voltooien en dit vervolgens trainen. Het krijgen van een liefdevol leven is niet anders. Gewoon door te starten met trainen.

Daarvoor is deze training speciaal opgezet. Het heeft, naast lessen, ook thuiswerkopdrachten, oefeningen, testen en meer. Daarnaast krijg je persoonijke feedback op je voortgang. Het is dus een zeer compleet programma.
V: "Hoeveel tijd neemt het volgen van de training in beslag?"

A: Het leven is de beste leerschool die er is. Als je ervoor kiest om te starten ben je onbewust voortdurend ermee bezig. Het volgen van de lessen en het uitwerken en in de praktijk brengen van de opdrachten, kost je maximaal één of twee uur per week (meer is mogelijk, afhankelijk van je eigen inzet, tijd en motivatie).
V: "Ik wil niet dat dit (weer) iets is waar ik mee start en er vervolgens (te) weinig mee doe"

A: Dat wil ik ook niet! Mijn doel is hetzelfde als dat van jou: ervoor zorgen dat jij een liefdevol leven met meer plezier en geluk krijgt. Dit gebeurt niet zonder dat je je hiervoor inzet en het programma volledig volgt.

"Leef Een Liefdevol Leven" geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt. Inclusief praktische, stap voor stap modules en tussentijdse feedback. En waarbij je het meeste leert doordat je tussentijds merkt dat je anders tegen dingen aan gaat kijken, anders gaat reageren en je anders voelt.
V: "Hoe snel krijg ik toegang nadat ik besteld heb?"

A: Na je bestelling krijg je direct toegang. Je krijgt hiervoor meteen een mail met daarin een link naar de beveiligde membership site. Waarna je met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord kunt inloggen.
V: "Hoe lang houd ik toegang tot de trainingen?"

A: Je houdt levenslang toegang tot de besloten membership site van het programma. Waarbij je tevens alle inhoud kunt downloaden voor offline gebruik, zodat je niet afhankelijk bent van een internetverbinding om dit te volgen.
V: "Geef je een garantie?"

A: Jazeker. Ik garandeer dat als je blijft doen wat je doet, je dezelfde resultaten blijft krijgen. Met dit in het achterhoofd, garandeer ik ook dat wat ik je leer 100% werkt. En dat actie altijd leidt tot resultaat.

Maar dat als je op voorhand al een reden hebt om hieraan te twijfelen, dan is het misschien niet verstandig om met het programma te starten. Omdat deze energie en gedachten vaak niet de beste resultaten geven.

En wat we uit ervaring weten, is dat als mensen naar een reden zoeken waarom iets niet werkt, ze die vaak ook vinden. Als je er echter met 100% goede motivatie instapt, dan leidt dat in bijna alle gevallen tot succes. Gun jezelf dan ook deze stap en start hier vandaag nog mee. Ik geloof in jou.
Ben jij klaar voor een liefdevol leven?
Ik heb je de waarde van dit programma zo goed mogelijk uitgelegd. En weet wat dit voor jou in positieve zin kan betekenen. En hoop dat je het gevoel hebt dat je mij kunt vertrouwen.

De afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie gestoken om tot dit programma te komen, in de vorm hoe het nu is. Door het volgen van veel trainingen. En vooral door het testen van manieren, kennis en methodieken in de praktijk. En dit vervolgens bij te schaven, aan te passen naar wat het best werkt. Je krijgt dus mijn beste kennis, coaching en feedback.

Als je nog steeds twijfelt, bedenk dan dat je nu op een kruispunt staat. Je kunt ervoor kiezen om het op je huidige manier te doen. Waarbij je dan waarschijnlijk dezelfde resultaten zal krijgen.

Maar je weet dat dit je niet verder brengt. Je situatie blijft hierdoor onveranderd. Vandaag, morgen, volgende week en langer....

Of je kunt kiezen voor verandering. Voor groei. Buiten je comfortzone, maar wat je het meeste gaat brengen.

Wat wil je allemaal gaan doen in jouw nieuw, liefdevolle leven?

Welke nieuwe mogelijkheden en mensen wachten er op je?

Dit programma gaat je helpen.

Ik geloof in jou!

Op jouw nieuwe, liefdevolle leven.

Warme groet,

Als Jezelf - Ivette Bakker

Holtropweg 21

8651 BH IJlst

Blog

info@alsjezelf.nl

www.alsjezelf.nl

KvK: 65059794

Privacy Policy
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..