Programma "Word expert Innerlijke communicatie"

 • Simpele methodes en strategieën
 • Leer je afweren (her)kennen
 • Leer hoe je in verbinding komt en kunt blijven
 • Geen moeilijke therapieën
Online training

BEN JE TOE AAN ECHT MEER RUST IN JE HOOFD?

Sta eens even stil…waar speelt jouw leven zich het meest af? Juist… in jouw hoofd. Waar het niet hoort.

En dan weet je waarschijnlijk ook dat het leven het leven is en zijn eigen ritme kent.

Sterker nog, als je je maar in je hoofd laat leven … dan ben je waarschijnlijk te perfectionistisch. Of pieker je teveel. Dat kan anders (Maar dan moet je wel weten hoe je dat op de juiste manier doet).

IK WEET PRECIES HOE HET VOELT. IK HEB HET ALLEMAAL MEEGEMAAKT.
JE WEET DAT JE MEER KUNT BEREIKEN DOOR ‘LOS’ TE LATEN, MAAR…

Je weet niet waar je moet beginnen. De ene raadt een bepaalde methode aan  aan maar een ander vertelt je juist iets anders. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?

Je voelt je overdonderd door de grote hoeveelheid aan informatie. Er zijn talloze mogelijkheden, maar het enige wat je wilt, is eigenlijk rust in je hoofd en ‘echte’ keuzes kunnen maken. Hoe kom je daar?

Je bent de frustratie zat. Je hebt van alles en meer geprobeerd; soms met een beetje succes en andere keren niet. Maar je merkt nog steeds hoe vast je zit in je lichaam en je hoofd en hoe weinig zelfvertrouwen je hebt.

 Je hebt het gevoel dat je tijd verspild in je leven omdat je nog steeds niet weet hoe je dingen moet aanpakken eerlijk gezegd.. Maar je weet dat het belangrijk is voor je leven.  Waarom lijkt het dan soms alsof het bij anderen moeiteloos gaat en jouw alles tijd kost en je alleen maar loopt te pleasen en je zorgen loopt te maken?  Je hebt misschien al zoveel gedaan en weet hoe belangrijk het is om authentiek te zijn maar ook om zelfvertrouwen te hebben.

De online training bestaat uit drie modules

Maand 1 – Module  1: Herken je blauwe ik

 • Les 1: Verschil tussen je goed voelen en goed voelen
 • Les 2: Leer je automatische afweren herkennen
 • Herken je favoriete mechanisme
 • Doe de test

Maand 2 – Module 2: Creëer ruimte voor jezelf

 • Les 1: De rol van empathie
 • Les 2: Hoe je ruimte creëert
 • Kom van je schuldgevoel af
 • Leer je grenzen stellen en het nut hiervan

Maand 3 – Module 3: Zet jezelf centraal

 • Les 1: Leer je behoeften kennen en benoem deze
 • Les 2: Leer jezelf vertrouwen te geven
 • Zet jezelf centraal, zonder egoïstisch te zijn

Wat vind je bij elke trainingsvideo:

 • Elke 14 dagen een nieuwe video traning
 • Oefeningen
 • Testjes en downloads
 • 6 maanden toegang tot de trainingsomgeving

OVER IVETTE BAKKER

Over Ivette Bakker

Ivette Bakker is een gepassioneerde Expert Innerlijke Communicatie en in het bedrijfsleven Business Analist. Ze staat algemeen bekend als een ‘advocaat van positieve verandering’ die wordt aangedreven om sterke vrouwen  te inspireren en de onzekerheid op te heffen.

Met een uitgebreide achtergrond in zelfontwikkeling, Ivette streeft ernaar om haar transformatieve ervaringen te delen om vrouwen te helpen hun aangeboren kracht te gebruiken, zodat ze succes op alle gebieden van hun leven kunnen behalen.

“Ik heb van Ivette meer geleerd over het leven, dan in al de zakelijke trainingen over communicatie” ~ Machteld

Mijn klanten halen goede resultaten:

“De grootste vijand die je naar mijn mening in je persoonlijke ontwikkeling kunt hebben is twijfel. Dit werkt zo verlammend. Vooral als je niet genoeg in jezelf geloofd. De omslag kwam voor mij toen ik Ivette leerde kennen. Door haar aanmoediging en vooral haar hulp om gedurende het proces mijn eigenwaarde te leren herkennen is er inmiddels zoveel in mijn leven veranderd. Ik heb ben nu zover, dat ik een heleboel belangrijke zaken onder ogen heb kunnen zien en heel anders tegen het leven aan kijk. Mijn geluk ligt in wat belangrijk voor mij is. Ik neem nu verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven en zorg ervoor dat ik mezelf niet meer vergeet. Dit is iets dat ik alleen niet zo snel zou hebben geleerd. Ik had dit extra zetje van Ivette echt nodig.

 – Gea –

“Ik Perfectionisme was altijd al een groot probleem voor mij. Vooral een te kritisch eigenbeeld vormde een groot obstakel om volop van het leven te kunnen genieten. Ik had altijd het gevoel dat anderen beter en vooral mooier waren dan ik. Na meerdere mislukte pogingen ben ik bij Ivette terecht gekomen. Haar advies heeft veel bij me teweeg gebracht en ik kan nu eindelijk inzien waar ik zelf de fout in ging. Met haar tools en oefeningen stel ik mij een stuk zachter tegen mijzelf en anderen op. Ik voel me anders en gelukkiger. Soms heb je het inzicht van iemand anders nodig om tot een oplossing te komen”

 – Marjolein – 

‘Ontdek nu hoe je succesvol en methodisch kunt starten met het trainen van jezelf en dat je er plezier in hebt! Ben jij klaar voor actie? Er is nooit een betere tijd dan NU!

Het is onnodig om weken of maanden van je tijd te investeren in een moeizame leercurve wanneer je dit binnen korte tijd kunt leren.  Na 1 maand al herken je je blauwdruk en die van anderen.

Klik hieronder op de button voor directe toegang en doe mee aan de training die je leven verandert.  

Het complete programma: 297 euro voor 3 maanden

Er is meer! Je koopt de training en volgt deze online maar je bent niet alleen. Ik zal er alles aan doen om te zorgen dat je slaagt in je missie en daardoor een expert Innerlijke Communicatie wordt. Vandaar deze bonussen. Mis het niet!

Bonus 1 - 6 x mastermind sessies

Elke 14 dagen een Mistermind sessie waar een onderwerp centraal staat en je de mogelijkheid hebt om dieper in te gaan op een situatie. De sessie zijn online en in een kleine groep.
Ter waarde van 297 euro.

Bonus 2 - Toegang Whatsappgroep

Voor de dagelijkse situaties kun je gebruik maken van de Whatsappgroep. Je kunt hier hulp vragen al je het zelf even niet zo helder ziet.
De toegang is voor 3 maanden. Ter waarde van 97 euro.

Geen Risico Met Mijn 100% Garantie. Niet Tevreden? Geld Terug

MELD JE VANDAAG AAN EN WORD EXPERT IN INNERLIJKE COMMUNICATIE

Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de training beslissen  niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is voor 14 dagen vanaf de startdatum een afspraak inplannen, dan kun je laten zien wat jij eraan hebt gedaan en waarom je ermee stopt. Dan komen we daar zeker uit.