"Hoe jij je leven invult is jouw keuze. Neem de regie hierover. Ook als het moeilijk lijkt" Wat is Innerlijke Communicatie? Aanvraag focusgesprek (gratis) Ivette Bakker

Combinatie programma

Combinatie programma

Je blijft zitten met het knagende gevoel dat het anders kan in je leven? En je wilt direct aan de slag? Wordt Innerlijke Communicatie Expert door dit programma te volgen. Het is praktisch, verhelderend en werkt uitmuntend voor jezelf en anderen.

Live trainingsdag

Live trainingsdag

Een dag aan jezelf besteden, stilstaan bij situaties die je tegenkomt. Een dag voor verdieping en inspiratie. Een dag om in korte tijd een flinke stap vooruit te maken.  Hierbij horen twee online lessen “Leer je triggers herkennen die je geluk in de weg staan”.

Gratis online training

Gratis online training

Overwin je onzekerheid en neem de regie van je leven (terug). Een gratis online training voor iedereen die kennis wil maken met Innerlijke communicatie. Praktische tips die je direct kunt toepassen.

Coaching

Coaching

“Ruimte voor jezelf” – In 5 privé sessies (in Friesland of online) leer je meer ruimte voor jezelf te creëren in je leven. Zonder dat dit egoïstisch is. Een cadeau voor de rest van je leven.

  • Eigenlijk zou je (heimelijk) wat anders willen doen op het gebied van werk, relatie en invulling, maar je ziet op tegen verandering
  • Je maakt je zorgen: ‘Wat zal de omgeving wel niet denken als ze zouden weten wat ik écht zou willen’
  • Of je weet juist niet wat je zou willen, en hebt nu het gevoel teveel door de omgeving te worden geleefd (hoe het hoort)
  • Of je hoopte meer samen met je partner te doen samen, maar eigenlijk is de relatie niet meer wat deze vroeger was
  • Een zinvolle invulling van jouw eigen leven
  • Voor jezelf weten wat je echt wilt, dit communiceren en hier ook naar leven
  • Heft in eigen handen nemen en regie over je hebben

Om een stap te zetten om niet tussen anderen in te leven, maar te doen wat je wilt, dat is spannend en dapper. Het is fijn juist om daar niet alleen voor te staan. Een verandering kost energie en heeft ook tijd nodig.

Ik kan je helpen op verschillende manieren, maar altijd heeft het als resultaat dat jij authentieker leeft en daardoor meer vervulling voelt in je leven. Of dat nu is dat je meer gaat werken, voor anderen gaan zorgen, een hobby gaat nemen of een wereldreis maken. Juist wat bij jou past!

S.T.E.R.K.-methode

Hoe we in de buitenwereld moeten leven en ons moeten gedragen, dat leren we in onze opvoeding en in de wereld. Maar hoe we omgaan met onze Innerlijke wereld, dat wordt ons nergens geleerd. Als we hiermee leren omgaan, gaat dat helderheid en inzicht in je leven brengen. Dit is een eerste stap op weg naar verandering.

Hierbij is speciaal de S.T.E.R.K- methode ontwikkeld. Door deze methode wordt het helder in jezelf en ben je ook in staat om dit met de buitenwereld op een heldere manier te communiceren.

De ervaring is, dat mensen die deze S.T.E.R.K-methode toepassen, meer keuzevrijheid ervaren, meer zelfvertrouwen hebben en meer regie over hun leven krijgen. Lees hier meer over Innerlijke communicatie.

High Standard Motivations

Over Ivette Bakker

Hoi, ik ben Ivette Bakker. Ik help al jaren klanten met vraagstukken in hun leven. Mijn klanten willen met een open houding in het leven staan, bewustere keuzes maken en zich niet laten weerhouden door onzekerheid. Ze krijgen creatieve inzichten en heldere adviezen. Zo kunnen zij authentiek in het leven staan en ik adviseer ze hierbij met passie.

Heb heb nog vragen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Warme groet, Ivette

Ja, ik wil mezelf beter begrijpen!
Neem contact met mij op.