Tijdelijke korting: Omdat ik deze pagina nog moet verbeteren, het boek nog moet laten drukken (hard cover) en nog mp3’s ga inspreken van de verhalen, geef ik je graag bijna 50% korting. 

Gebruik bij je bestelling de couponcode: thebestbook. Je ziet dan dat de prijs van 17 euro naar 9 euro gaat, en daarvoor ontvang jij dit prachtige eBook!

ebook nu beschikbaar!

Een krachtige verzameling verhalen over moed die de Ziel inspireert en versterkt

Dit is niet een boek om in één keer uit te lezen, maar om telkens een verhaal uit te lezen. Laat je inspireren door de mooiste verzameling over:

Een krachtige verzameling verhalen over moed die de Ziel inspireert en versterkt

Dit is niet een boek om in één keer uit te lezen, maar om telkens een verhaal uit te lezen. Laat je inspireren door de mooiste verzameling over:

ebook nu beschikbaar!

Een prachtig opgemaakt boek. Dit is een voorbeeld van een pagina. Alleen al inspirerend om naar de plaatjes te kijken.

Je nalatenschap

Bijna honderd jaar geleden keek een man naar de ochtendkrant en zag tot zijn afschuw zijn naam in de overlijdenscolumn staan. De kranten hadden per ongeluk melding gemaakt van zijn dood. De man schrok en las het artikel om te kijken wat men over hem schreef. In het overlijdensbericht stond: “Dynamite King Dies” En ook: “Hij was de koopman van de dood.” Deze man was de uitvinder van dynamiet, maar toen hij de woorden “koopman van de dood” las, stelde hij zichzelf de vraag: Zal ik zo herinnerd worden? Hij besefte dat hij niet wilde dat dat zijn nalatenschap werd, en vanaf die dag werkte hij aan vredesprojecten. Zijn naam was Alfred Nobel, en vandaag de dag wordt hij herinnerd door de grote Nobelprijs. Alfred Nobel re-definieerde waarvoor hij bekend stond en aan welke waarden hij zijn leven wilden wijden.

Hoe wil jij herinnerd worden?

DIT IS WAT JE KRIJGT:

Geen boek om in een middag te lezen, maar om soms een stukje van te lezen en op je in te laten werken en jezelf te voeden met inspiratie.

Ebook

Een prachtig geïllustreerd boek, met hard en ziel samengesteld, met prachtige, inspirerende verhalen.

Hard cover (binnenkort beschikbaar)

De mogelijkheid om het ebook om als écht boek aan te schaffen. Voor kostprijs. Voor jezelf of om weg te geven (formaat is A4).

Luisterboek

Een prachtig geïllustreerd boek, met hard en ziel samengesteld, met prachtige, inspirerende verhalen.

WAT DE LEZERS ZEGGEN

‘Worden wie je bent’, vooral die eerste zinnen over ouders en kinderen in jouw nawoord raakt me diep. Dat alle gevoelend van twijfel, boosheid, verdriet, jaloezie en schuld wordt omgebogen tot iets productiefs. Ik hoop dat de lezers dit ook zo ervaren. Je troost mensen met deze verhalen. En verder is de uitvoering prachtig!
Saskia Paërl
Hoi Ivette, de verhalen vind ik mooi. Ik zou het zeker aan vriendinnen cadeau geven. De verhalen vind ik geschikt om voor te lezen aan alle leeftijden.
Inge Oussoren

OVER DE SAMENSTELLER

Met passie en liefde heb ik dit boek voor je samengesteld. Ik help mensen die zichzelf nooit hebben kunnen ontwikkelen omdat ze zich vroeger gevangen hebben gevoeld, bijvoorbeeld doordat ze altijd voor andere mensen moesten zorgen, of het leven van hun ouders leefden of een streng geloof en daardoor nu vastlopen in we ze daadwerkelijk zijn en wat ze daadwerkelijk willen in hun leven. De door mij ontwikkelde STERK methode laat je je identiteit (herkennen) en ontwikkelen en de KOERS formule geeft structuur om je eigen pad te vidnen zodat je tot volle bloei komt. Dat doe ik met liefde en inspiratie.

Klaar voor een nieuwe bron vol inspiratie?

Krijg toegang tot mijn eBook Inspirerende Verhalen